Skip to Content

Мъжки футболни обувки STADIO SUPREMA III

Мъжки футболни обувки STADIO SUPREMA III

Таблица с размери

Мъжки футболни обувки STADIO SUPREMA III

Компанията за спортни стоки Lotto е създадена през 1973 г. и стартира дейността си с производството на обувки за тенис. През следващите години дейността и се разширява с производство и на спортни облекла.В началото на 80 –те е произведена и първата футболна обувка. През 80-те години Lotto инвестира основно в иновации и нови технологии и в сътрудничество с някои от световните имена в тениса и футбола успява да се превърне в лидер в областта на екипировките за тенис и футбол.
Днес продуктовата линия на Lotto включва много повече от чисто спортни облекла и артикули.Използвайки идеите ,технологиите и опита си Lotto разширява дейността си с производтвото на мъжки и дамски облекла за свободно време. Всеки нов сезон компанията се представя с изцяло нова колекция включваща огромно разнообразие от модели , цветове и материи.
Днес компанията разпространява продуктите си в над 80 страни както в Lotto монобранд магазини така и в специализирани хипермаркети за спортни стоки. Годишният оборот на Lotto Спорт Италия за 2006 год е 270 млн евро , като прогнозите за 2010 г са той да достигне 500 млн. Евро. В историята на Lotto спонсорството винаги е било крайъгълен камък за успеха на марката. Тази традиция продължава и днес във футбола с такива звезди като Лука Тони, Кафу,Зиидорф ,Мартин Петров , с отбори от ранга на Фиорентина,Палермо ,Удинезе ,Киево , Борусия , Реал Сарагоса , а също и с националните тимове на Украйна, Колумбия и Сърбия. Повече от 30 години Lotto е в сътрудничество с Професиоанлната тенис асоциация и в наши дни повече от 120 тенисисти от световната ранг листа играят с екипите и обувките на Лотто .
www.lottosport.com

Артикулен номер: 
N4597

Мъжки футболни обувки STADIO SUPREMA III

• Състав: изкуствена кожа

• Цвят: черен

• Размери: 40 – 46

 

 

SKU: N4597
Цена: 99,00лв
99,00лв

Обувки