Skip to Content

Фитнес уреди

 • See video

  “Простичкият” велоергометър остава най-популярният и удобен начин за аеробна тренировка и е лесно да разберем защо. За всички начинаещи, велоергометърът е перфектният уред за влизане във форма. Самото въртене на велоергометъра е движение, добре познато, навяващо спомени от карането на колело в детството, движение, което всеки може да прави.
   
  КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ:

  • Натоварваща система – повечето съвременни велоергометри използват електронна натоварваща система - магнитна или електромагнитна, натоварването се изменя много плавно и това дава възможност уредите да предлагат програми за интензивни тренировки. Механичното натоварване е лесно, доста по-евтино като изпълнение и предлага високи нива на съпротивление, но се нуждае...
  преглед
 • See video

  Бягането и изкачването са важна форма на кардиотренирането, а също ефективен метод за контрола на теглото и намаляване на мазнините. Популярността на този фитнес уред, масовата му употреба, както и непрестанното развитие на технологиите в производственият им процес, доведоха до създаването на все по-надеждни и в същото време все по-достъпни като цени бягащи пътеки.

  КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ:

  • Размери – уверете се, че размерите на пътеката, която сте избрали съответстват на планираното и място във вашия дом или фитнес, с достатъчно място за монтиране и демонтиране. Ако пространството е тясно, обмислете вариант за сгъваема пътека.
  • Мощност на мотора – необходима ви е мощност поне от 1,5 постоянни конски сили, както и добър въртящ момент...
  преглед